20 kilometer på Öland

Jag har ju det där i mig. Testa om det går. Det bara ska jag klara av. Det måste gå. Därför gjorde jag idag slag i sak och testade mig på ett post-båda barnen-distansrekord. Och lyckades! Fram och tillbaka till Färjestaden (1 mil) och tillbaka. Och lyckades! Två mil, 1 timme och 49 minuter.

Efter första milen (med hög musik i öronen) kände jag att jag skulle kunna springa hur långt som helst. Rättare sagt ”jag har gått igenom två graviditeter och två förlossningar så jag orkar vad som helst”. Två kilometer senare blev det helt enkelt jäkligt jobbigt. Lyssnade på P3 Dokumentär. 

Känslan efteråt: fantastisk!!! Och något stela ben.

För övrigt är vi nu i stugan på Öland och dagen har spenderats med trevligt sällskap, strand, promenad till campingen för glass, lekpark.

Nu: smarrig och trevlig middag på gång. Dags för mig att göra mitt fiskpaket!

3 reaktioner på ”20 kilometer på Öland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s