Morgonjogg och i bilen

Så var det onsdag och jag var pigg vid sju, halv åtta för första gången på en evighet. Blivit så morgontrött (och kvällspigg) senaste tiden. Tog tillfället i akt och tog med storebror ut i joggingvagnen. 


Tanken slog mig – slog oss, att det var som rena safarin. För en tvååring kan svanar och kanadagäss vara nog så spännande. Kollade även ankor, sniglar och så vidare. 

Förutom det mysiga sällskapet var det tyvärr en dålig löparupplevelse. Har ju gått så oerhört bra, snabbt och smärtfritt efter andra graviditeten. Vet inte om det är amningshormonerna som kommer ikapp eller bergen i Spanien som spökar (gissar på det sistnämnda). Knäna gjorde så ont så tog mig knappt fram. Även upp i höfterna. Vaderna. Det mesta. Och därmed blev fredagens lopp på Öland nog inställt för min del. Damn.


God frukost och ett par timmars packnings- och påklädningskaos på det och nu sitter vi i fullpackad bil. Jag sitter bak med semlan, oliven, Arlo och Rapunzel. Oli kollar Tarzan och äter gifflar (han valde bilfika) och jag dricker kaffet som jag korkade upp ut termosen och hällde upp i egen tanke away mugg redan innan vi kört ut från parkeringen. Tänker mig lite Murakami nu. Gråmulet väder och vi är på väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s