Mitt i veckan

IMG_2829.jpg

Ännu en dag i paradiset och ännu en dag som gått i raketfart. Goda frukosten. Sedan åkte jag, selmis och stora älsklingen och handlade inför kvällens middag – massa smaskiga skaldjur till kvällens skaldjurspasta – favorit i repris. Sol och bad i poolen hela dagen fram till kvällen då jag och Micke körde ett Sats Online-pass, Crosstraing och det var lika svettigt och jobbigt som vanligt. Hade tänkt vilodag efter två dagars öppning i bergen men då la resesällskapet fram förslaget. Första på semestern så tvekade inte en stund. Endorfiner deluxe inför kvällen!

Nu: Fördrink och musik innan kvällens middag.

En reaktion på ”Mitt i veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s