Onlinepass i Spanien

IMG_2871.jpgIMG_2869.jpg

Det är väl ett tecken på semester när man bara sover längre och längre om mornarna men ändå går och lägger sig samma tid? Jag överdriver inte när jag säger att jag inte sovit så länge på mornarna sedan innan Oliver föddes, alltså på några år. Imorse sov vi till tio över tio! Semlan var dock vaken en sväng vid sex, men hon är inte alltför svår att få att somna om.

En lång god frukost med allt delikat spanskt följt av första träningspasset efter det halsonda och första passet i Spanien. Gav mig dock inte ut nedför berget utan det fick bli ett Sats Online-pass i anslutning till frukostbordet. Bootylicious # 2.

Nu ska vi till havet!

En reaktion på ”Onlinepass i Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s