Sats Online och första steget

IMG_2344.jpg

Varför regnar det ALLTID på midsommar? Hade balkongdörren öppen till sovrummet och vaknade av det härliga sommarljudet av forsande regn, ganska mysigt ändå. Får hoppas att väterappen håller sitt löfte om att det ska bli uppehåll om en timme.

Här är i alla fall energin på topp och vi har nyss kört en riktigt svettig midsommar-work out. Var uppe vid sju (semlan hade varit glad och livad (men snäll) i sängen ett bra tag då, taggad på ny dag helt enkelt) och vid åtta körde vi ett Sats Online – Bootylicious #2, kul med något nytt och lika jobbigt som det första.

Men det jag tänkte berätta var att mitt under passet och mellan selmis hejarklack med klapp i händerna och vinkningar så ställde hon sig upp och gick ett och ett halvt steg framåt mot mig. WOW! Första steget. 8 månader och 22 dagar. HEJA!

IMG_2466.jpg

En somrig frukost på det.

IMG_2470.jpg

Glad midsommar på er igen!

En reaktion på ”Sats Online och första steget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s