Midsommar 2016

IMG_2496

Semlan hade på sig en klänning som mormor virkat (!).

IMG_2490

Somriga frestelser.

IMG_2491IMG_2505IMG_2495

Ansiktsmålningen var lite för läskigt, men eftersom Överjärva Gård ligger i närheten av Mulle Mecks trakter kunde man köpa den senaste boken signerad av författaren. Det gjorde vi och vi har redan läst den fyra gånger.

IMG_2502IMG_2504IMG_2515

Vi var med från att stången låg på marken till att det restes, till att trängas i ringar kring den och dansa oss svettiga till små grodorna i den klibbiga luften.

midsommar.jpg

Så var semlans första midsommar avverkad, och Olis tredje. Vi firade på Överjärnva gård och fick sällskap av Malin och Leia med flera. Midsommarstång, dans, clownshow, söta lamm, gott fika, blommor i håret, lyckad dag. Som tur var regnade det över under natten och morgonen och vädergudarna nöjde sig med att bara låta det vara ordentligt kvavt sådär så att försöket till lockar blev svintorakt efter en kvart, men skönt var väl det!

Men när vi kom hem blev tyvärr storebror sjuk, fick hög feber och somnade i soffan efter att ha druckit två festisar. Vi packade det sista och åt midsommarmiddag. Han vaknade för att äta lite jordgubbar, men stackars liten – så hängig. Är det inte typiskt, vi åker ju imorgon! Bara att hålla tummarna.

På återseende! Hoppas ni haft en superhärlig dag och att ni klarat er undan regn och feber.

2 reaktioner på ”Midsommar 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s