Bröllop och barnvakt för första gången

IMG_2422.jpg

I helgen var det dags för sommarbröllop och därmed en anledning för mamman att piffa till sig.

IMG_2416.jpgIMG_2402

Vi hade barnvakt till semlan för allra första gången. Därmed första gången vi båda var iväg samtidigt och barnen hade barnvakt samtidigt – för båda barnen. Det hade varit svettigt (welcome to my life), men bra hade det trots allt gått. Storebror hade lyckats somna vid tio och semlan sov i soffan med kusinen när jag kom hem vid ett.

IMG_2411.jpg

Så hur var bröllopet? Tyvärr hade de otur med vädret, men vad gjorde det. Plan B måste ha varit minst lika vackert. Allt var FANTASTISKT! Vackert, genomtänkt, fint, romantiskt, festligt, trevligt. Skulle gissa på att det var cirka 150 gäster och hela kvällen var en ren inspirationsfest för såväl kärlek som god mat, musik och fina kläder.

2 reaktioner på ”Bröllop och barnvakt för första gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s