Fredagsstök och EM

IMG_2355

Förfest på balkongen medan semlan sov.

IMG_2353IMG_2361

Så blev det fotbolls-EM och Sverige-Italien. I alla fall i bakgrunden…

IMG_2384IMG_2370

Fler som kör Up & GO EM-edition?

IMG_2377.jpg

 

HEJA SVERIGE!

 

Vi går årets ljusaste vecka till mötes och det är något som märks på barnens dygnsrytmer. Efter en dålig nattsömn var imorse – ja, om man nu kan kalla det morgon, selmis höll igång mellan fyra och sex. Det var dock första gången det hände – som sagt, ”snäll bebis”. Men som tur var somnade vi alla om och vaknade sedan vid åtta, jag och de små. Efter det har även lillasyster slagit rekord i lite dagssömn. Endast sovit en gång och då bara 30 minuter. Vad hände där?

2,5 år och 8,5 månader. Underbara åldrar på mina älsklingar just nu. Vi pratar vilda och roliga tider. Krypjakt, gosfester, saker som flyger kors och tvärs, klättras på hemmet, slängar varandra hit och dit för att tokskratt ena stunden och gråta nästa. Vi har haft en vild dag här hemma och i centrumet som vi besökte för att att checka av en lång lista med ärenden, som bara var tvungen att fixas innan helgen. Storebror hoppade förresten även han över sin vila helt idag. För allra första gången. Han hävdade att han var så sugen på lördagsmys så att han verkligen inte ville sova på eftermiddagen.

Fredagsmys dög som tur var fint det med och det har vi haft ikväll – vi tre eftersom pappan varit borta. Tacos. Njöt länge och tog om medan tills magen stod i fyra hörn medan huliganerna brottades på köksgolvet. Två småbarn som inte sover blir lätt som två små fyllosar som vinglar, ramlar, tokar, flamsar, skrattar åt allt och slår sig. Underhållande, vansinnigt gulligt och lite intensivt. Men att sova är väl ändå slöseri med tid dessa ljusa sommarkvällar, det gäller att ta vara på dem.

Med facit i hand kanske dagens sparsamma sovtider inte var så dumma ändå – första nattningarna på under halvtimmen på flera veckor. Aningen utmattad mamma, men nu är det helg.

Trevlig fredagsmys och helg på er!

En reaktion på ”Fredagsstök och EM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s