Mother

I lördags tänkte vi ta en trip till Djurgården för att äta lunch och kanske göra något spontant nöjesbesök (ta aldrig bilen till Djurgården vid 11-tiden på en lördag). Men! Vi fick ingen parkering så vi åkte in till stan istället. Och där provade vi på Mother, en ny restaurang som ingår i f12-gruppen.

IMG_2157

Väldigt schysst ställe. Snygg stor lokal med Shanghai-känsla (i den genomtänkta snygghets-faktorn-bemärkelsen), lätt att få in vagnen och väldigt god mat. Ni kan spana in här. Och kanske till det bästa. MATEN! Underbar meny, som man beställde via i-Pads som fanns installerade på varje bord (nytänk) och ett härligt och superfräschärt koncept som gjorde det svårt att välja.

IMG_2158IMG_2161IMG_2160

Min ångade torsk med potatis och sås var delikat. Riktigt bra. Och salladsbuffén och brödet till var motsatsen till majs och Rhodes island om vi säger så.

IMG_2166

Nöjd mother efter lyckat lunchbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s