Junivecka med hög sommarkänsla

IMG_2239.jpgIMG_2240

Igår kväll var jag mamma på vift. Hör till ovanligheten nu för tiden, men åh så trevligt och spontant med ”aw” en helt vanlig måndag. Så vi firade både det ena och det andra och trängdes på proppfull tuservering för att se när Sverige spelade sin första match i EM. Hög per-semesterkänsla och hur festligt som helst!

IMG_2248

Det är sommartider på förskolan, så första delen av dagen flängde jag och selmis runt med paraplyvagnen för att få ärenden gjorda. Bland annat ett väldigt trevligt litet projekt som jag håller för mig själv än så länge. Och så tråkiga saker. Som att besöka Bonti för att köpa ny innerslang till Bugaboon som fått punka. Dessvärre såg vi att det var fel mått när vi kom hem så fortfarande utan dubbelvagn. Och joggingvagnen som vi tog en tur med för tredje dagen i rad har även den mjuka däck. Alla på samma gång. Vagnparkeringen i hallen! Ser ut som ett mindre dagis.

IMG_2249IMG_2255

Så var det tisdagskväll och sådär skönt trött efter en dag ute i solen och en eftermiddag i lekparken. Semestern närmar sig med stormsteg och fram till dess är kalendern fullproppad. Vi pratar styrelsemöten i föreningen, BVC, utvecklingssamtal, sommarbröllop (!) och första dagen och kvällen med barnvakt sedan semlan kom, laga vagnar… och bara ha det mysigt.

2 reaktioner på ”Junivecka med hög sommarkänsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s