Drottningholm, tandsprickning och över milen

Ljusa kvällar och nätter, helg, sommarkänsla och tandsprickning. Men visst är den här tiden på året underbar? Säger bara LJUSET! Gosigaste lilla tjejen genomlider dock tandsprickning och en ordentlig förkylning, som jag bara gissar att de hör ihop. Efter en vaken natt fick jag sovmorgon till halv tio – vet allvarlig talat inte när jag sov så länge senast!

IMG_2211.jpgIMG_2197.jpgIMG_2210.jpgIMG_2186.jpg

Men idag verkar hon må bra. Fart på den lilla klätterapan kan jag lova! Skön söndag då vädret var sådär svensk sommar-väder:igt. Det fick bli en spontanutflykt till Drottningholm.

IMG_2200.jpgIMG_2199.jpg

Och väldigt god lunch. Chevre chauden var nog bland de bästa chevre chaud jag ätit. Den söta dressingen med smak av tomat – tror jag det var, gifte sig perfekt med osten. Olli fick köttbullar och åt tallriken rent.

IMG_2223.jpgIMG_2229.jpg

En fika på kafét vid Kinaslottet.

IMG_2217.jpgIMG_2218.jpgIMG_2220.jpg

När vi kom hem stack semlan och jag ut med Thule:n. 11 kilometer joggingvagn i Hagaparken, strax under timmen. Störtskön timme men med några icke komfortabla hinder.

  1. Alla tränings-bh:ar var i tvätten så det fick bli amnings-bh, men gick fint det med.
  2. Glömde löpar-höftväskan och tog fel tights så fick hålla telefonen i ena handen.
  3. …och knuffa vagnen med den andra handen, tur man har bästa joggingvagnen

Men förutom det, lätta ben, underbar kväll och bästa sällskapet. Hem till resterna av den delikata sparris carbonaran. Den var god, men dock långt ifrån lika god som i fredags, den ska ätas färsk. Och koka inte sparrisen för länge – det ska vara tuggmotstånd!

Selmis har klättrar runt här i vardagsrummet tills nyligen. Överraskade både oss och sig själv med att lyckas rulla en boll fram och tillbaka över tv-bordet, utan att hålla i sig! Och jag överväger lite yoghurt, musli och Nespresso såhär på kvällskvisten. Frukost lät ju det som, men börjar bli lite småhungrig igen och gäller att fylla med ny energi för att hålla energin uppe här hemma.

Hoppas ni haft en härlig helg?

En reaktion på ”Drottningholm, tandsprickning och över milen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s