Under 23 minuter på femman

IMG_1783.jpg

Är det någon gång man ska post-båda graviditeterna- och båda barnen-persa så är det väl på Mors dag!?

Helt oplanerat. Hade inga planer på att springa idag. Men så framåt kvällen – sådär vid femtiden, mellan en hög dos energipåfyllning av en Mors Dag-frukost, badhusbesök och lekarparksbesök i något som började kännas som sommar igen, och innan jag skulle börja med kvällens middag, stack jag ut.

Under 24 minuter och alltså minst 20 sekunder snabbare, sa jag igår. Idag sprang jag under 23 minuter. 5 km 22 minuter och 57 sekunder närmare bestämt. Enligt planerna! Underbar kväll, driv i benen och bara att ösa! Jag ÄLSKAR känslan av att vara i så bra form så jag känner mig sådär obegränsad och kan springa snabbt långt – sätta i väg i ett högt tempo och hålla det.  I uppförsbackarna såg jag att jag gick över 5 min/km så då var det bara att bita i, återhämta sig snabbt från mjölksyran och ösa på desto mer sedan. En härlig sommarkväll dessutom. Ett ord, endorfiner. Nej två ord, UNDERBART!

Tomatface och in för dusch innan det var dags för matlagning. Slängde ihop en väldigt god och superbräsch soppa på morot, ingefära, lök, kokosmjölk, buljong, med mera och servade med surdegsbröd. Mums!

God morgon ny vecka! Nu ska det tydligen bli sommar på allvar igen. 

2 reaktioner på ”Under 23 minuter på femman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s