Lördag

Startade dagen med god frukost – hela familjen samlad och sedan, lagom till att lillan skulle ta powernap ett av två, fem kilometer. Skönt springväder och idag på 24 minuter och 20 sekunder. Nästa gång ska jag ner på 23. Så är det bara.

IMG_1642
Hurra! Regnet som konstant smattrat på fönster och asfalt hela veckan har nu upphört. På väg ut med mina små.

IMG_1645

Sedan blev det en förmiddagssväng till leklandet där det blev en riktig dagisträff där då flera av Ollis kompisar var där. Och nu sover de igen, semlans gång 2 av 2 och storebror sin första gång. Tänk att de små behöver sova för att orka en hel dag. Och att vi föräldrar också behöver det så att vi också orkar en hel dag, alltså att de små sover. Ladda föräldrabatterierna!

Nu är det så tyst här hemma så att bilarna ner på gatan hörs. Kaffe, bulle och lite datorfix. Ordnar för en kommande spännande och intressant sak samt planerar kvällens lördagsmys. Pasta med calamari i marinarasås och möjligtvis ett glas bubbel. Hur låter det?

Trevlig lördag på er!

6 reaktioner på ”Lördag

 1. Härligt, jag ska ge mig ut imorrn, ska på trerätters imorrn för det är morsdag, så det måste jag springa av mig sedan =D

  Gilla

 2. Härliga dagar ni verkar ha. 🙂 Bor dina föräldrar långt ifrån er?
  Hur många timmar och dagar i veckan går din son på förskola? Jobbar som förskollärare och det verkar skilja så med timmar beroende på var man bor. Jobbar utanför Kungälv, och här får barnen gå 9-14 tis-tors.
  Ha en fin söndag!

  Gilla

  1. De bor dels i Hälsingland där jag är uppvuxen (ca 2,5 timmar härifrån) men har även lägenhet i Sthlm:)
   De tiderna är ungefär lika som vi går! I sthlm får man dock ha 30 timmar i veckan och riktigt så mycket går han inte. Han går nu fyra dagar i veckan, hämtar vid två-tiden. När lillasyster kom och i vintras ville han vara hemma mer (var första ”tuffa förskoleperioden”), så jag lät honom vara det, men nu älskar han det plötsligt! Verkade lossna på nytt efter att han ”lärt sig prata”, öppnade nya dörrar kan man säga haha. Nu känns det perfekt för alla. En del dagar hämtar vi även tidigare o.s.v men känns bra att han först får vara ute och leka där, sedan mat och sova. Så blir ju antingen 11 eller 2 liksom…
   Ha det fint:)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s