Feel good fredag

IMG_1720.jpg

Inledde fredagsmyset med presenter idag.

IMG_1726.jpg

Ett stycke gående panda direkt från Kina till selmis.

IMG_1722.jpg

Victoria Secret Angel Gold. Doftar underbart friskt och lagom sött. Vill bara gå och lukta på den hela tiden. Min älskling är ett riktigt presentproffs.

IMG_1719.jpg

God kväll i stugorna! Pappan nattar storebror efter att ha varit ifrån varandra i veckan och jag sitter här och slappar för första gången, på ett tag.

De senaste tio åren har jag inte bara flängt runt i vårt avlånga land, jag har dessutom flyttat runt i världen. Men när vi besöker mamma-mormor och pappa-morfar så är det samma hus som jag bodde i från det att jag var lika gammal som Olli tills jag tog studenten. Det känns gaska bra helt enkelt. Och där har vi varit den här veckan.

Haft jättefina dagar, trots vädret som snabbt halkade ner från 25 grader till nio grader och regn. Men med två småttingar hinner man inte riktigt tänka efter. Okej, hade varit ganska mysigt att kunna utnyttja att vara tillfälligt bosatt med en jätteträdgård utanför dörren så storebror bara kunnat sprungit ute och gräset kittlat semlan under de små bebisfötterna, men det kommer väl fler gånger. Vi har trots allt haft en väldigt välfylld vecka. Vi pratar inte bara lekland, utan även badhus – Aqua Arena, sällskapsspel, film, lek och bus i huset och då till stor del med hunden (eller hundens vatten- och matskålar), bakat, läst, hämtat ner mammans gamla leksaker från vinden (nostalgichock) och så vidare.

Men ni vet, borta bra men hemma bäst. Efter ett besök på gymmet och en god pannkakslunch körde jag oss hem. Stannade till på Arlanda för att plocka upp älskade mannen och pappan som vi saknat så (och det, förutom tvenne-kinamaten vi åt igår, var antagligen det närmsta vi i resten av familjen kom Kina på ett tag, åhh lite abstinens). Fortsatte in i Stockholm i fredags-rusningstrafik och jag tutade en sväng till Ica Maxi för helg- och storhandling. Så hem till fredagsmys deluxe. Nystädat lägenhet (tack städfirman), god middag och rosé. Och presenter! Och det känns bara feel good i hela kakan. Där sätter vi punkt.

Trevlig helg!

2 reaktioner på ”Feel good fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s