Rabarberpaj i Hälsingland

IMG_1668

God kväll från Hälsingland! Vi är som sagt hos mormor och morfar nu i några dagar eftersom pappan är ute och reser i världen. Mysigt och skönt med lite avlastning – speciellt vid nattning och på kvällen.

Storebror är inne i en period då han har riktigt svårt att somna – kan det ha med sommarljuset att göra kanske? Och selmis har nog kommit in i den där åtta månaders-separationsfasen som vi gick och väntade på när storebror var bebis, men som aldrig kom. ”Mama ma ma ma, mama, ma ma” så fort jag försvinner ur synhåll. Men annars är det fullt bus och lek som gäller.

IMG_1683

Ikväll var vi ute och sprang och busade i trädgården (att ha en trädgård: dröm). Vi plockade rabarber i trädgårdslandet (att ha ett trädgårdsland: dröm) och gjorde en rabarber-smulpaj som vi åt med vaniljsås. Vad underbart gott det är ändå! Med smulpaj och vaniljsås!

IMG_1681

Nu sover i alla fall båda två och jag är nog på väg i säng snart jag med. Gäsp! Har ni också 10 grader och regn? Snart är det juni och sommar hörrni.

 

En reaktion på ”Rabarberpaj i Hälsingland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s