Överjärva gård

IMG_1621IMG_1623IMG_1624IMG_1629IMG_1632IMG_1635IMG_1639IMG_1640

Igår tog vi en spontan-söndagssväng till Överjärva. Lite på-landet-idyll, söta lamm och trädgungor. Efter en stunds tvekande (gick lite lättare att ta beslutet efter att semlan hoppat upp) red storebror ponny för första gången. Så spännande det var. Nöjd kille!

5 reaktioner på ”Överjärva gård

  1. Åå så mysigt. Jag älskar dina träningsinlägg. Skulle inte du kunna skriva lite mer om kost i samband med träning? Hur ska man äta innan efter gymmet? Hur ser en matdag ut för dig? Tips på mellanmål/kvällsmål/återhämtningsmål? Skulle uppskattas då jag efter min graviditet nu ska komma igång med träningen. Mitt mål är att på ett hälsosamt sätt gå upp i vikt då amningen ”ätit upp mig”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s