Mini-Sats och Iron man

Lördag, pappan på vift, jag och mina små. Och idag har de faktiskt varit som små änglar. Mysiga, roliga, snälla, gnällfria och medgörliga – båda två hela tiden. Glada, snälla och nöjda barn, glad, snäll och nöjd mamma.

IMG_1559.jpg

Efter det vanliga morgon- och förmiddagsmysfixet drog vi till gymmet och Mini-Sats. Det var länge sedan Olli var där och han tyckte det skulle bli jättekul att leka med sina kompisar (han kallar tjejerna som jobbar där för det), som han saknat så mycket. Och bra hade det gått. För semlan har det blivit ett helt nytt Mini-Sats eftersom hon börjat krypa omkring nu. När jag kom och hämtade var hon på väg in i klätter-leklandet. Storebror hade tydligen varit så gullig och tagit hand om sin lillasyster. När någon berättar det smälter jag lite. Det känns så tryggt och så mysigt att de har varandra! 

Träningen gick bra. Idag är det första dagen som energin och styrkan är tillbaka efter det halsonda. Hurra! Körde rygg, axlar och mage.

IMG_1565.jpgIMG_1562.jpg

Efter gymmet gick vi och tittade på Lego Touren som just nu är på Mall of Scandinavia. Storebror var dock mer sugen på att gå och leka och att äta lunch än att bygga. Inte oss emot.

IMG_1571.jpg

En stund i lekrummet och mer lek och bus. Vi gillar det alla tre. Dessutom är det perfekt storlek för att kunna ha bra koll på båda småttingarna.

IMG_1577.jpg

Mini-Sats följt av lekrum. Lillasyster somnade gott. Våra magar kurrade högt och enligt bådas önskemål blev det mamma- och sonlunch på Joe & The Juice.

IMG_1587.jpgIMG_1581.jpg

Älsklingen hade som vanligt samtal med killarna i kassan och idag pratade om hans snygga keps och att de hade en juice med samma namn – Iron Man, den fick det såklart bli. Skön gungande musik, kanske världens godaste macka och fräscha läskande juicer och så en stund för oss själva då vi bara kunde slappna av och sitta och prata en stund bara vi två.

Nu är klockan halv två, jag sitter här med en Espresso House-kaffe och de små sover. Man hinner ganska mycket trevligt på en halv dag som småbarnsförälder. Vilken kul förmiddag vi haft.

Trevlig lördag på er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s