Förskolans dag, gym, bullbak, hårklippning

IMG_1497.jpg

Vilken välfylld dag vi haft mina små och jag. Speciellt storebror. Utslagen hjälte! Först ut var Förskolans Dag. Tillsammans med en annan förskola samlades de utomhus för lek, picknick och för att springa Busloppet. Olli fick en fin Bamsemedalj, men den har, imponerande nog, redan lyckats försvunnit här hemma. Vår kille är rena Usain Bolt, men det där med att springa på beställning var ingen höjdare. Vet inte hur det är på era andras Förskolans dag, men på vår deltar egentligen inga föräldrar. Så jag och semlan smög lite fint i buskarna, men så vinkande en pedagog dit oss och sa att det var okej för oss att komma dit eftersom några fler föräldrar var där. Roligt att få vara med en stund, men med facit i hand kanske det hade varit bättre om vi betraktat på avstånd.

Semlan och jag fick i alla fall till en promenad ute i solen och första gympasset på Sats efter joggingvagn-nyförälskelse, halsont, magsjuka och vad som känts som en evighet. Men bra och skönt var det, både på gymmet och Mini-Sats. Efter att endast ha sprungit ett tag känner jag vilken viktig och värdefull vardagsingrediens styrketräning är. Nog för att kondition är ett mått på att vara vältränad och det ger överlägsna endorfiner. Men, jag gillar ändå den där känslan av att känna mig stark – speciellt under vardagen med två små busfrön, och styrka och muskler är färskvara.

2333.jpg

Hårklippning på hemmaplan.

IMG_1510.jpg

Busfröt somnade i vagnen på vägen hem och väl hemma bakade jag den lite mer hälsosamma varianten av kanelbullar.

Och lagom till andra jäsningen var det dags att hämta hem storebror och med oss hem fick vi även Jessica. Bullfika, väldans fint sällskapp och hårklippning. Åh så snygga vi blev! Klippning + Den gode dinosaurien på paddan = sant.

Imorgon är det fredag hörrni!

Har ni firat Förskolans dag idag?

 

 

En reaktion på ”Förskolans dag, gym, bullbak, hårklippning

  1. Så skönt att få med sig en hem som klipper, skulle jag lätt föredra med, så mycket skönare för barnen, kan det ju få ta den tiden det tar. Så skönt att komma igång att träna, det hade jag gjort, men nu är det lite krassligt igen, så vart lite paus där ofrivilligt.

    Så mysigt med förskolans dag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s