Tips på smoothieglas

IMG_1423

Gårdagens efter-förskolan-lyxmellis på balkongen. 

IMG_1417IMG_1419

Måste tipsa er om de här fina smoothieglasen från Lagerhaus. Trodde knappt det var sant när jag såg prislappen. 69 kronor för sex stycken. Sugrören är utbytbara och vi körde på våra egna. Perfekt när man har kids och inte vill att det ska hällas ut, eller som hon i butiken sa – komma i flugor och så vidare.

IMG_1424IMG_1434IMG_1425

God eftermiddag! Äntligen sol igen. Ser ut som att finvädret och sommartemperaturerna är på väg tillbaka. Tyvärr fortfarande rosslig i halsen så joggingvagnen får vänta lite till, men nu har vi i alla fall nyss varit på långpromenad i Hagaparken. Har en kanelbullsdeg på jäsning och ska snart hämta hem storebror. Trevlig lillördag på er!

2 reaktioner på ”Tips på smoothieglas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s