Två år sedan

DSC_0762

Fler som blivit helt hooked av nostalgiappen Timehop? Perfekta för oss som älskar att sitta och gotta oss i gamla bilder och fina minnen. Sänder ut en påminnelse om hur lyckligt lottad man är och vilka fina resor man fått vara med på.

Som dessa bilder. För två år sedan ganska exakt. Vi bodde i Shanghai! Och Olli var bebis! Nyp mig i armen. Känns som ett annat liv och det var det också. Helt underbart på sitt sätt.

DSC07510DSC_0606DSC_0883-2DSC08886DSC08899DSC09111IMG_5359DSC07579

Trivs verkligen bra i Sverige, men alla som varit utlandssvenskar vet nog vad jag pratar om. Klart jag kan sakna livet ”där borta”. Shanghai var underbart – ja, helt fantastiskt och om det inte vore för den rent ut sagt giftiga luften skulle vi nog bo kvar. Inlägg från då finns förresten här i arkivet.

DSC_1000-2

Här var han ganska precis ett halvår gammal och nu ligger han här, bredvid mig i soffan, helt utslagen av sin allra första magsjuka. Min älskade långskånk!

3 reaktioner på ”Två år sedan

  1. Förstår den känslan så väl – man bär med sig så många intryck när man har bott utomlands och rest runt. Shanghai ser väldigt intressant ut, men att inandas toxisk luft är nog inte det bästa som finns. Tänk vilken tur vi har i Sverige som får uppleva den vackra naturen i vardagen, även om miljöförstöring är ett faktum även här.
    Ska kolla timeshop förresten, låter spännande…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s