Sommarsandaler och glass

IMG_1256.jpgIMG_1253.jpgIMG_1257.jpgIMG_1251.jpg

Inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar med en glass i min mun å i sandaler av plast…

Semlan och jag fick sovmorgon till tjugo i tio imorse! Dessvärre var det nödvändigt eftersom jag fick ont i halsen igår – mitt i sommarvärmen, typiskt. Men intensiva dagar, mycket löpning, sena kvällar och lite sömn – det är den kombinationen många kilometrar i benen och dålig sömn, som tyvärr inte kommer överens.

Men se bara nedan vilken toppenhelg vi haft. Vilka härliga dagar och skön har även den här 26-gradiga måndagen varit. Varit ute hela dagen ännu en dag. Flyttat filten hit och dit och bara njutit ute i solen. Läst bok, busat med semlan som man nu får lyfta tillbaka till filten hela tiden eftersom hon vill fly.

Hämtade storebror och insåg att han var väldigt varm om fötterna så vi gick och köpte ett par sommarsandaler. Han fick välja. Och jag godkände. Och då blev de ett par gröna blinkande (ja, ni läste rätt – blinkande) funktionella sandaler. Det firade vi med en glass vid fontänen. I lekparken var det nästan för varmt.

5 reaktioner på ”Sommarsandaler och glass

  1. Oh så härligt det är nu och fina sandaler, men trökigt att du är början till sjuk, gott med glas dock, hoppas mamma tod med för halsen, oh lång sovmorgon ni fick

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s