Storebror i joggingvagnen och Mulle Meck

Kristi Himmelsfärdsdag, röd dag, skön dag. Kanske inte ens behöver informera att vi haft ännu en sommardag såhär i början av maj? Den blå himmeln som för några dagar sedan överraskade våra vårfrusna sinnen har förvandlats till en självklarhet.

Dagens punkter.

  1. Löpning och premiär för Oli i joggingvagnen. Nytt distansrekord efter andra graviditeten. 11,3 kilometer, drygt en timme, 05:43 min/km i Hagaparken som liksom plötsligt bytt om till sommarkläder – kändes som en helt ny park.
  2. Mulle Meck-lekparken.
  3. Häng med kusinerna.
  4. Balkongstädning och mysigt kvällshäng.

Vagnen fungerade förvånansvärt bra även för 17-kiloslast – rullade lika lätt som med tio och mamman fick till ännu ett distansrekord efter andra graviditeten. 11,3 soliga, varma kilometer och nu till det bästa – med väldans roligt sällskap. Nu har Oli också fått prova på joggingvagnen och han gav den riktigt bra betyg. Vad roligt vi hade tillsammans! Och vad mycket vi hann se på en timme. Vägar, skog, vatten, slott, hundar, svanar, ankor, människor, bilar, andra joggingvagnar, tennisspelare och picknickfiltar. Hejarklack i uppförsbackarna och glädjetjut när det gick nedför. En roligt anledning till att ta i lite extra, dock under ett nödvändigt prattempo, som dock fick tiden att gå bra mycket snabbare.

Efter en dusch begav vi oss ut igen och det bar av till Mulle Meck-lekplatsen. Till er som har barn säger jag bara, åk dit!

Följt av en glass- och kaffepaus på filt med kusinerna och farmor som är på besök. Och så hem och sommarstäda (får man väl ändå kalla det) balkongen. Vi pratar fönsterputs och golvfix. Redo för många mysiga stunder.

3 reaktioner på ”Storebror i joggingvagnen och Mulle Meck

  1. Åh mulle meck! Där har vi också hängt en hel del sedan vi upptäckte det i höstas. Ser verkligen fram emot att besöka det i lättare kläder nu när det är varmare, när valter kan röra sig mer fritt och busa!

    Gilla

  2. Men åh, vad mycket skoj ni hittar på! Sigtuna och Mullemeck känns som även jag skulle ”mäkta” med med min terrorister. Tack för påminnelsen. Och för att du kikar in hos mig ibland. Det ÄR kul at få följa andras mammaliv. För man vet liksom aldrig vad dagen bjuder på. Eller inte bjuder på…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s