Nya Sats Online-pass och Training for Runners

Skärmavbild 2016-05-04 kl. 08.28.48

För en träningstok är det ju som en liten tränings-minijulafton när man får det ovan på mailen. Äntligen nya SATS Onlie-pass! Har kört de gamla flitigt. Så pass flitigt att jag kan dem utan och innan och är ganska less på dem. För övrigt är de helt fantastiska och ett strålande komplement till gymträning – egentligen skulle jag säga att de även fungerar helt utan gymträning. De ger en stark kropp helt enkelt. Så, redo för nya utmaningar och upplägg.

Skärmavbild 2016-05-04 kl. 08.31.45Skärmavbild 2016-05-04 kl. 08.31.55

Tycker framförallt att de helt nya Tabata-passen på 15 minuter styck såg spännande ut. Även Street Dance och Training for Runners som båda var helt nya online-pass. Åh så kul!

Skärmavbild 2016-05-04 kl. 08.31.32

Som gammal löpare som jag är fick löparpasset den stora äran att bli först ut. Måste dock tillägga att det vanliga Crosstraining-passet varit alldeles perfekt för att bygga upp löparstyrka. Mage, rygg och mycket upphopp – det är det som skapar välbehövligt stabilitet och spänst när man ska springa, då går backarna obemärkta förbi.

Men hur var då Trainng for Runners Online? Annorlunda än de andra passen och därmed ganska oförutsägbart vilket är väldigt positivt när man tycker att väldigt många övningar känns uttjatade. Explosivitet, stabilitet, löparnostalgi. Proffsigt och perfekt för löparen. Kommer definitivt att köra detta igen.

 

 

2 reaktioner på ”Nya Sats Online-pass och Training for Runners

  1. De där passen låter ju jättebra och kul. Vet du om man måste ha sats träningskort för att kunna köra dem eller kan man köpa bara sats onlineträning?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s