Som en sommardag

IMG_1025.jpgIMG_1020IMG_1018.jpg

Startade även den här dagen med en tur med joggingvagnen. Fem kilometer ganska seg jogg efter gårdagens mil. I kortärmad träningströja även idag. Trots att semlan just nu föredrar att ta sig fram själv istället för att sitta i vagnen tycks hon ändå gilla att sticka ut och springa. Tror hon tilltalas av känslan att sitta framåtvända, vilket hon inte gjort innan, och flyga framåt – javisst, flygfart när morsan springer.

Lite senare promenerade vi ut i solen och gjorde några ärenden. Då med Bugaboon. Till Nespresso butiken för att köpa avkalkning till Espressomaskinen maskinen, som jag nyss genomfört och som jag såklart unnade mig en ny Vanila-kapsel efter. Och sommarshopping till storebror. Med dagens temperatur kändes det inte bara trevligt utan rentav nödvändigt. Förra året köpte vi faktiskt inte ett enda par shorts till honom. Dels för att sommaren gav istids-vibbar, men även för att fjolårets shorts, från sommar 2014 då han var 7-9 månader, passade perfekt – och knubbigheten på bebislåren kan ni därmed gissa. Hur som helst, han blev genast fäst vid ett par shorts och ett linne och ville absolut ha dem på så fort vi kom hem. Inte särskilt konstigt med tanke på bastuvärmen här hemma. Spädde på sommarkänslan.

Efter vi hämtat älsklingskillen på förskolan drog vi i alla fall till parken och slängde ut picknickfilten – som semlan var ivrig på, minst sagt. Hon var även väldigt nyfiken på gräset så att krypa iväg från filten var populärt och spännande. Någon som var ivrig på något annat var storebror när han fick se att jag hade Bragokex i ICA-kassen under vagnen. Vi pratar picknickfiltshets. Och mammans 7 Eleven-kaffe, mmm bra grejer. Vi hade även banan och majskakor som semlan smulade sönder. Mysig stund i solen med mina små. Det sa till och med Oli. ”Mysigt mamma, dä ä sommar, mysigt mamma”. Gick vidare till lekparken där han genast träffade på en kompis från dagis så det blev en lång lekstund för killarna medan semlan fortsatte att krypa runt på filten.

Det har faktiskt känts som sommar idag. Gått omkring i kortärmat och ändå svettats, men med två småttingar är man ju inte stilla mer än två sekunder heller. Vädret ska i alla fall tydligen hålla i sig, vilket vi verkligen hoppas på. Åh vilken härlig dag vi haft!

2 reaktioner på ”Som en sommardag

  1. ja superhärligt väder idag, sådan kjol med samma mönster dom din tös tröja hade Bellis på sig idag till leggings och top hihi, så myckigt med picknick

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s