Pizza-SM pizzan på Asplunds

asplunds-pizza-2.jpgIMG_0889.jpgIMG_0876.jpgasplunds-pizza-sm.jpg

Jag tror att jag har skrivit om Restaurang AsplundRestaurang Asplund tidigare, men eftersom jag då hade sådär halvstor mage kan vi räkna ut att det var ett tag sedan. Väldigt trevligt ställe som ligger i Ingenting (ja, området heter så), och som öppnades för nio år sedan av TV 4-kocken Fredrik Eriksson. Barnvänligt, snyggt, härlig miljö, perfekt för fredagsmyset. Därför är det väldigt synd att de vanligtvis inte har öppet på fredagar längre. Men då och då gör de undantag, som igår när de hade pizzatema. Och oerhört populärt var det eftersom en av deras kockar vunnit Pizza-SM tidigare i veckan. Faktum var att det var så pass populärt så vi inte riktigt fick plats i restaurangen. Men med tanke på att vi hade barnen med oss gjorde det inte särskilt mycket. VIP-rum till oss!

Vi var där med kusinfamiljen. Väldigt gott och trevligt fredagsmys för sju – fyra vuxna och tre små sötnosar. Sparrissalladen från paradiset, scharkisar och kvällens höjdpunkter pizzorna. De var fantastiska! Årets SM-pizza var verkligen utsökt. ”En pizza med säsongsanpassade råvaror. En pepparrotscremefraische i botten, riven riddarost, bakad torsk som är rimmad och lågbakad. På toppen syrade betor, friterad grönkål och kapris samt en äggkräm smaksatt med brynt smör.”

En reaktion på ”Pizza-SM pizzan på Asplunds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s