God morgon fredag

¨IMG_0836

God morgon till ännu en regnig dag, men vad gör det? Lediga fredagen med båda mina älsklingar. Mysfrulle vid lågt bort och lek innan vi ska iväg på leklands-playdate. Ska träffa Julia 10 månader, William tre år och Nelia, samma ålder som mamman, haha. Kul! Och ikväll står restaurangbesök med kusinfamiljen på agendan. Trevlig fredag på er! Vad ska ni hitta på?

3 reaktioner på ”God morgon fredag

 1. Vad serverar du din son äta till frukost? Behöver frukost-inspiration. 🙂
  Jag har jobbat dagen lång. Jobbar som förskollärare. Därefter blev det matlagning hemma. Halloumisallad med vitlöksbröd. Därefter chokladglass och gammaldags vaniljglass med färska jordgubbar. Nu åker godisskålen fram samtidigt som jag och min sambo kikar på Sockerfilmen. Finns på svtplay.
  Trevlig helg!

  Gilla

  1. Vi äter oftast samma frukost. Men nu blir det oftast mackor. Gott bröd med pålägg. Han önskar dock oftast ”runda mackor”, men ibland kommer han även in i gröt perioder, då havregryns eller bovetegröt. Jag själv äter oftast gröt till vardag. Eller naturell yoghurt med nötter, russin osv. Väldigt ”vanligt” med andra ord😊 finns ju tyvärr inte så mycket tid på morgnarna men mellanmålen brukar vi variera med lite smoothies osv😊
   Vad gott och mysigt det lät!
   Trevlig helg!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s