Nu går hon

IMG_0559.jpgimg_0582.jpg

De senaste två veckorna har semlan blivit ett halvår äldre. Känns det som. Efter att vi skaffade gåstolen springer hon omkring här hemma. Verkade som att hon aldrig gjort något annat, hajade på direkten. Har även insett hur bra hon hittar här hemma – ja, sinnena är det inget fel på. Står hon i vardagsrummet och hör Oliver inne på hans rum traskar hon genast dit. När pappan kommer hem från jobbet skuttar (verkligen skuttar) hon med armarna utsträckta och ett brett smile på läpparna ut i hallen. Hon jagar till och med storebror i den! Och länge leve öppen planlösning – stannar till under TV:n, backar ut i hallen för att kolla sig i spegeln, tillbaka till köket för att dra åt sig en kökshandduk. Några glädjehopp däremellan.

Annat nytt på semmelfronten: 24/4 ställde hon sig för första gången helt själv. Överlycklig, såklart! Och nu vill hon stå överallt. Senaste dagarna har hon även försökt ställa sig utan stöd, men det stannar än så länge vid Downward facing dog. Lite väl tidigt ju semlan.

4 reaktioner på ”Nu går hon

  1. Haha gillar yoga referensen. Sedan jag nyligen börjat med hemma yoga så ser jag nu en massa yoga poser hos mina barn. Speciellt hos minstingen då. Himla duktig Semlan är, min lilla tös blir 11 mån på söndag och är oxå i downward facing dog posen mycket av tiden!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s