Hörde jag vardagslyx och intervaller

Vilken lyxtorsdag. Vadå spöregn? Who cares?

 • Hemstädning. Vardagslyxens vardagslyx. Komma hem till en glänsande nystäds-doftande lägenhet med hotellvikt handdukar och filtar.
 • Utefrukost med mina små älsklingar innan dagis. Regnig förmiddags-myschock! Syns ovan.
 • Intervallpass och endorfinkick deluxe enligt nedan.
 • Shopping på & Other Stories och hittade jag jackan/kappan som jag velat ha men inte hittat, till 50% dessutom.
 • Lite lekland, kaffe, lek med bilar och sånt.

img_7881

Tänkt att det ska gå snabbt på femman framöver. Därav intervaller och 15 km/h-intervaller. Och för er som inte är så insatta i löparsiffror innebär tempot 5 km på 20 min blankt. Upplägg: 1,5 min på 15 km/h direkt följt av 1,5 min aktiv vila på 10 km/h och så vidare åtta gånger och därmed cirka 25 minuter. 12 min på 15 km/h = 3 km på önskad hastighet. 12 min på 10 km/h (aktiv vila) = 2 km. Följt av tre magövningar, bland annat fällknivar. Så nöjd med det sköna passet.

Redo för fredag.

4 reaktioner på ”Hörde jag vardagslyx och intervaller

 1. Vad hette städfirman du anlitade till slut? Jag vill ha info! Måste börja mjuka upp min man på idén. Hinner aldrig städa ordentligt här hemma, vill också komma hem och känna åh det doftar nystädat och se skillnad! Måste lyckas övertala honom till åtminstone 2 tillfällen i mån! Hahaha

  Gilla

  1. Haha JA! Det måste du. Iaf en gång i månaden. Egentligen är ju kanske två minimum, men jag kan bara säga det att så grundligt städat som det är nu städar jag aldrig. Och allt på samma gång! Dvs rena speglar, inuti micron, inuti skräphinksskåpet, spisen skiner, duschen glänser, alla speglar. Helt fantastiskt!:) Dessutom var den tjejen som vi nu fick bättre än hon på provstädningen, dvs hon städade bättre (dessutom kunde hon rätt bra engelska;)). Finns som sagt väldigt många som jag antar är ungefär lika bra, men vi valde till slut http://www.renthemma.se Fick bra och snabb service där och allt har varit väldigt smidigt och trevligt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s