Ni läsare

Ny årstid. Nytt barn. Det var ett tag sedan vi körde en sådan här så nu kan det väl vara dags. Eftersom ni följer min blogg vet ni vem jag är, i alla fall på ett ungefär, men vilka är ni? Barn, inte barn? Bor? Ålder? Gillar? Eller annan frivillig information… Hur länge har ni följt bloggen och varför? Lite så tänkte jag.

 

Trevlig helg!

50 reaktioner på ”Ni läsare

 1. Mig känner du till men skriver ändå 🙂 snart 30 fyllda. En liten två-årig Valter och hoppas på fler. Bor i Stockholm, hänger på Sats eller ute i friska luften när tillfälle finns!

  Gilla

 2. Jag bor i Gbg, är nyss fyllda 32, har två barn; en tvåårig kille o en tremånaders tjej 🙂 Följt dig till o från ganska länge, 4-5 år tror ja. Gillar mycket rörelse träning o aktivitet är nog därför ja fastna från början o nu är de ju kul då mina barn är i samma ålder som dina oxo 🙂

  Gilla

  1. Tack för din kommentar Therese! Och roligt att vi nu har barn i ungefär samma ålder, eller ja ”‘ungefär” samma nu, för om ett tag kommer ju någon månad hit eller dit varken göra till eller från… när man hänger med bebisar som är tre månader yngre nu tycker man ju att de är JÄTTEsmå haha. Trevlig kväll!

   Gilla

 3. Hej Karin 🙂 Jag har följt dig till o från sen 2007, då bodde du väl i Gävle, eller var det Sundsvall? Jag är 29 år, har för sex veckor sen fått en dotter o bor i Stockholm 🙂 Ska försöka komma igång med mitt bloggande snart igen 😉

  Gilla

 4. Jag bor i Sthlm (Solna) o är 32 år. Har en dotter på 2,5 år och är gravid och väntar ett småsyskon i sommar.
  Följt dig många år, sen innan barn och utlandsflytt.
  Gillar din blogg och att du skriver om så blandade saker. Brukar bli träningspeppad när du skriver 😃 Sen är det ju extra kul att när våra äldsta är ungefär lika gamla. Tack för en härlig blogg
  Hoppas

  Gilla

 5. 27 år från Stockholm. Inga barn och brinner för hälsa och träning. Hittade din blogg för massor av år sedan innan ni flyttade till Shanghai, sedan följt dig i perioder. Din blogg är en härlig kontrast mot mitt eget liv som singeltjej som mest lever för träningen. Dessutom gammal Solnabo, så känner ju igen mig i dom flesta områden du bloggar från också 🙂

  Gilla

 6. 33 år från Solna med en liten 7-månaders tjej. Följde dig innan du flyttade utomlands när jag själv bloggade och pluggade i Chile. Ramlade över din blogg igen av en slump för ett par månader sen igen och det är en av mina favoriter då våra tjejer är jämngamla. Gillar ditt sätt att skriva och blandningen av ämnen du har. Har sett dig två ggr senaste månaderne när jag varit på barnvagnspromenader och blivit lite starstrucked bägge gångerna hahaha

  Gilla

 7. Har följt din blogg till och från länge, gillar träning och resor. Är 33 år från Söderhamn men bor i Delsbo. Har inga barn än länge 🙂

  Gilla

 8. Norrlänning som följt dig sedan URminnestider, vi bodde utomlands samtidigt och fick barn samma år. Väntar mitt andra barn nu och avundas din träningsvardag och inspireras av ditt mammalediga liv. Min favoritblogg helt klart! ☺️

  Gilla

 9. 31 år mamma till 3 döttrar, den yngsta är bara 1v äldre än er semla. Gillar också träning och god mat. Inspireras av dina aktiva dagar och den mysiga vardagen med småbarn.

  Gilla

 10. 26 år, bor i Göteborg och jobbar som sjuksköterska. Intresserad av att resa, hälsa och träning. Började följa din blogg när ni bodde i Dhaka där min partner nu bor och jag flyttar dit i höst(!). Ingen aning om hur jag hittade hit men tycker mycket om enkelheten och att följa er resa. 🙂

  Gilla

 11. Har följt dig på tidigare bloggar och upptäckte för inte så länge sedan att du bloggar igen. Är dock väldigt dålig på att kommentera! Ska försöka bättra mig. Vi följer ju varandra på Instagram och du läste ju min löpblogg förr (är inte aktiv längre). Vet faktiskt inte vem som hittade vem först! 😀 Är i alla fall 33 år och har två barn (aug -13 och mars -16). Bodde tidigare i Stockholm men numera i Karlskrona. Brinner för träning, framförallt löpning! Gillar din blogg för att ditt liv liknar mitt och att det därför är lätt att relatera till. Blir så imponerad och inspirerad av din energi!

  Gilla

 12. 29 år, bor i Upplands Väsby och har en pojke på 3 år och en liten tjej på 6 mån. Har läst din blogg sen du var gravid med Oliver. Älskar kombon av träning, vardagsliv och ett peppigt humör i din blogg. Påminner om mig själv, haha! Allt gott!

  Gilla

 13. Mig känner du ju 😉 Men kunde inte låta bli att kommentera. Jag kommer ju ialf följa bloggen framöver med god intresse, då ni är lika härligt trevliga IRL som du skriver och visar det här på bloggen. Det är något dina läsare som kommer in hit för att svara till dig borde få veta och hoppas jag läser. Inte konstigt att du har en massa följare då bloggen utstrålar massa godhet och värme och skriver så man vill läsa mer och mer. 🙂 För min del är det då intressant att läsa om er vardag men också om din träning! Kram från oss!

  Gilla

 14. Hanna, 29 år. Bor i Karlstad och är sambo med en pilot så vi har flyttat mycket innan barnen kom men nu har vi dock slagit läger här med treåringen och vår 8 månaders bebis och slutat flytta. Minns inte hur jag först hittade din blogg för flera år sen faktiskt och kom av mig när annat som uni. studier, jobb, barn dök upp i livsplaneringen men vi var rätt jämngravida nu med minstingarna så då började jag läsa för det är ju så spännande med någon som är i ungefär samma fas som en själv (igenkänningen osv 😉 ). Vi följer varandra på Instagram vet jag, hanhin1 heter jag. När jag inte är hemma med barn så jobbar jag som IT management konsult. Vi har sagt upp treåringens förskoleplats för att kunna ta tillvara på småbarnsåren vilket passar denna energifyllda, aktivitetstokiga mamma perfekt. Fullt upp på dagarna men 3-5 dagar i veckan är vi föräldralediga tillsammans vi föräldrar så det är underbart! Efter sommaren ska vi dela på veckorna hemma och jobba halvtid båda två. När jag får göra precis vad jag vill i ensamhet så tränar jag (också kul med igenkänningen och inspirationen från dig). Gillar att gå ut på ett glas vin med vänner men det hinns som inte med nu när amningsnätterna upptar så stor del av allt tröttmössemässigt, då är det skönare med en serie på kvällen. Detta blev en jättelång kommentar, men nu har jag äntligen hälsat iaf 🙂 Kram till dig! / Hanna

  Gilla

  1. Vad roligt med en lång kommentar, var precis det jag ville ha.. lång trevlig läsning från mina läsare istället för bara massa pladder från mig själv! Så tack för den!:) Kram!

   Gilla

 15. Cecilia heter jag är 32 år och från Norrköping, har oxå läst din blogg i perioder från dess att du bodde i Gävle. Jag hittar alltid tillbaka och nu när du har två små nästan jämngamla med mina (pojke augusti 13 och flicka juni 15) så är det ännu roligare att läsa. Det är bra blandning av allt på din blogg och man blir glad av att läsa 😊 Så sluta inte blogga! Haha.

  Gilla

 16. Ann-Louise heter jag och bor i Gällivare med min lilla familj, sambo och son på 7 månader. Så blev än roligare att följa din blogg när din lilla tjej nästan är jämngammal med min kille. Började följa din blogg för några år sedan och har fastnat. Gillar blandningen av familjeliv och träning 🙂

  Gilla

  1. Vad roligt att höra Ann-Louise! Gällivare… där uppifrån kommer ena halvan av min familj, dvs den äldre generationen, har dock aldrig varit där själv:) Tack för din kommentar!

   Gilla

 17. Christine här. Läst din blogg sedan studietiden i Gävle. Bor i Linköping med två små tjejer, 3 år och 7 månader.

  Gilla

 18. Caroline, 32 år, bor i Malmö. Läser bloggen mest för att vi har lika gamla barn (Love aug 13, Linnea Sept 15) och det är kul att se hur andra liknande familjer lever i sin vardag. Har läst bloggen sen precis innan Oliver föddes tror jag.

  Gilla

 19. Frida, 29 år. Bor utanför Kungälv med min sambo. Vi väntar vårt första barn i augusti. Jobbar som förskollärare och gillar att träna på Friskis och Svettis och fika. Har följt din blogg sedan du bodde i Kalmar har jag för mig. Är nämligen ursprungligen därifrån.

  Gilla

 20. Mickan, 29 år från Växjö, mamma till Cornelis 2 år. Har följt dig jättelänge, ett bra tag innan du flyttade till Kalmar i alla fall minns jag! Är själv tränings- och hälsointresserad och därför är ju din härliga bloggmix av träning, mat och familjeliv något som fortfarande lockar att läsa om 🙂 Ha det fint!

  Gilla

 21. Malin, bor i karlstad. Är 31 år. Har läst i mååånga år! Gillar din blanding av inläggen men framför allt om träning. Finner en del inspo här för min egen träning.

  Gilla

 22. Har hängt med till och från sen du pluggade i Gävle (?), så har hängt med ett tag! Bor uppe i Luleå och kikade väl in främst pga att vi båda pluggade och gillade att träna och sen har jag liksom hängt med. 🙂

  Gilla

 23. Bor i Lycksele, 25 år, två barn – en son på 2,5 år och en dotter på snart 2 mån. Din blogg var en av dom första jag började följa, har alltid gillat dina färgglada inlägg 🙂 Men vilket år det var… Ja, typ 2008 kanske? Eller när det nu var det började bli populärt med bloggar.

  Gilla

 24. Jag har följt dig sedan 2008 tror jag! Är nu 29 år, bor i Halmstad och har sonen Noah på 9 månader som du nog vet 🙂 Jobbar som SYV när jag inte är föräldraledig. Älskar träning, men har svårt att komma tillbaka efter graviditeten. Hittar inte riktigt motivation om kvällarna och Noah är inte riktigt ett sådant barn som snällt tittar på/väntar/leker med annat medans mamma gör sina saker! 😛

  Gilla

 25. Jag har följt dig sen innan du fick Oliven!:) Du är så inspirerande och alltid kul att läsa dina inlägg. Jag önskar jag vore häläften så duktig som du med träningen, du är en motivation och visar att det går att kombinea träning med familjeliv:). jag är 33 år , bosatt utanför Södertälje och har en dotter på 2 år. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s