Nästan som vi tänkt oss

Äntligen hemstädning! Vi förberedde oss genom att plocka undan alla saker som låg framme. Var inte lika noga med att inte gå in med smutsiga skor eller torka bort smulor. Planerade att gå lite tidigare och ta en fika innan förskolan. Och att sedan, efter ett träningspass, komma hem till nystädat lägenhet. Vilken per-helglyx! Därför kände jag mig småbitter när de fortfarande inte kommit tjugo över åtta och vi stod fullt påklädda. Funderade precis på att ringa och klaga, men då kom jag precis på att vi tagit fel på dag.

Men i tid kom vi i alla fall iväg och slapp morgonstressen. Plockade upp en god macka och kaffe på 7 Eleven och gick sakta i solen bort till förskolan. Ni hör, haft sämre morgnar!

IMG_0532.jpgträning-tights-hm.jpg

Ojang, jååsa, ojaang, jååsa, gjåå, gjå, jåsa… Oli gillade förresten mina nya träningstights.

Träningskläderna var på så sedan drog semlan och jag till SATS. Men först blev det 30 minuter jogg ute. Föredrar utomhuscardio (väntar förresten fortfarande på joggingvagnen) såhär års istället för att ställa sig på en svettig maskin. Så jogg med sovande semla följt av funktionella övningar. Kettlebellsvingar, kliv upp på gymbänk med skivsång, skivstångspress, omvända situps mot ribbstol, plankan, burnes.

Och så dusch och hem för lite dammsugning på det innan vi satte oss på soliga balkongen med en kaffe och Bounce ball och ammade.

10 reaktioner på ”Nästan som vi tänkt oss

  1. Ja det är verkligen toppen! Dessutom skönt att de har den öppen i stort sett jämt så man kan vara lite spontan, skönt för både mamma och bebis😊👍

   Gilla

  1. Gäller att få in det som rutin i vardagen, har liksom alltid haft det och tycker såklart det är väldigt roligt också, samt mår bra av det. Det gör det hela väldigt mycket enklare😊 heja heja👏

   Gilla

   1. Jo håller med, har också haft vanan att ha två tre pass som standard i veckan, dock hinns det inte med varje dag. Men 3 ggr är bara bra för kroppen. Men försöker alltid se till att aldrig träna med förkylning i kroppen då det har visat sig kunna slå ut en helt.

    Gilla

   2. Nej varje dag är ju att ta i lite, blir ju inte hållbart!😊 njuter så av att känna ork nu föd när O var liten hade jag sömnbrist mer eller mindre i ett helt år och kände mig svag som vet inte vad😁 Nej fy tycker det brukar kännas väldigt obehagligt i kroppen då, risk att det blir något värre också! Vila är väldigt bra det med👍😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s