Träningskläder 2016

När jag häromdagen var ute och sprang i samma träningskläder som jag hade när jag var höggravid med storebror. Var förvisso bara två och ett halv år sedan men när jag upptäckte ett hål i grenen – det var droppen. Dags för en uppdatering. Därav storshopping på H&M Sport och här är en del av skörden.

IMG_0296.jpg

Långa tights, korta springshorts (för varmare månader), sport-BH, två väldigt sköna funktionella t-shirtar och även en långärmad springtröja.

Har enbart positiva erfarenheter av H&M’s träningskläder. De sitter bra och inte bara tillfälligt, de håller även i längden.

tights-träning-hm-2016.jpgträningskläder-2016.jpg

Invigdes på förmiddagen. Jogg bort till gymmet. Var håller förresten min joggingvagn hus? Börjar känna mig otålig nu. Beställde den från Multitriathlon. Ringde till företaget i onsdags och fick då som svar att ”om jag hade tur” skulle fått den i fredags. Det hade jag tydligen inte, men nu är snart även måndagen slut. Är det förresten någon som har erfarenhet av hemleverans med posten? Ska man få meddelande eller telefonsamtal innan?

Var var jag nu? Jo, uppvärmningsjogg bort till gymmet, rygg, armar och mage, cirka 8 övningar 40 minuter och så jogg hem igen. Bra start på veckan.

3 reaktioner på ”Träningskläder 2016

  1. Så snygga träningsbyxor! Hittar dem inte på hm:s hemsida, va de någon speciell avdelning på hm du köpte dem på? 🙂

    Gilla

    1. Hum vad konstigt. Såg också bara de korta på hemsidan. Kändes som något ganska nytt de fått in men borde finnas på webben också kan man tycka.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s