Helgen

IMG_0380.jpgIMG_0367.jpgIMG_0434.jpg

Utvilad mamma med ny energi. Var väldigt trevligt med en liten road trip i helgen, skönt att komma hemifrån ett tag. Och så skönt att komma hem igen, förstås.

Helgen har bjudit på, krypträning, storebrors gamla gåstol som var en riktig tiopoängare och som fick följa med hem till oss igen, regn sol, utomhuslek, ”min” chevre- och rödbetspizza, bus i vanlig ordning och god mat. Och så en hög dos avkoppling långt bort från stress och kaos.

Det gick fantastiskt bra att köra hem. Jag körde den längsta sträckan och kidsen som hela vägen! Drygt 2,5 timmar, båda två! Nyp mig i armen. Kom hem och slängde ihop en väldigt god tomatsås och spaghetti och nu är nattningen av den lille mannen i hemmet precis klar. Går sådär med att lyckas få tid för att kolla en film på kvällarna nu för tiden. Men klockan är ju 21.25. Kvällen är väl ung för en utvilad mamma?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s