Fullt ös

IMG_0281.jpg

Gissa om jag blev rädd när jag höll på att välja kläder i semlans garderob och känner hur lådan nedanför mig dras ut.

IMG_0279.jpg

Det är FULL fart här hemma nu för tiden. Snackas, ålas, slängs med grejer. Senaste veckan har hon lärt sig ta sig fram, bak, runt, upp på knä. Dra ut lådor… Igår blev det dessutom några huvudbankaningar och en hel del gråt. Inte alltid så lätt heller när man även har en stor bebis, alltså en 2-åring att också visa uppmärksamhet åt. Satte henne mitt på golvet men några sekunder därå hade hon tagit sig till väggen och dunkade in huvudet. Stunden efter gav jag henne en leksak som hon själv bankade in i huvudet. Gör lika ont i mammahjärtat varje gång. Kanske även därför som jag också vaknade upp med huvudvärk idag. Sympatihuvudvärk. Nä, nu ska vi ut i solen. Hoppas ni får en härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s