Aktiva vårdagar

2016412131423991_sbig.jpg201641213142710_sbig.jpg

Vilket fantastiskt vårväder vi har idag! Imorse efter lämning gick jag och semlan långpromenad i Hagaparken. På vägen hem damp vi in på Mini-Sats där mamman körde lite armstyrka, duschade och tvättade håret, och semlis kryptränare, sådär lagoms 45 minuter. Hade sådan träningsvärk efter alla upphopp på gårdagens Sats Online Crosstraing-pass, men promenad och armar gick ju alldeles strålande. Så kurrade magen efter lunch och det blev godaste på Icha Icha och lite klämmissmakning för semlan, vilket är lika populärt som vanligt. Och så hem i det fina vädret igen och en kaffe på balkongen innan vi drar iväg och hämtar storebror och går till lekparken. Hörde jag någon som sa aktiva vårdagar? Det här är livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s