Energipåfyllning och frisörbesök för 2-åringen

2016462127264900_sbig.jpg2016462127268031_sbig.jpg

Vi tog bussen till Fältöversten för att äta lunch med mormor. Alltså deras avocado sandwish – nu förstår jag vad alla pratar om, tungt beroendeframkallande! En ginger shot och god kaffe på det. Semlan var det fart på. Säg vad hon inte försökte smaka på. Lyckades få upp en liten sockerförpackning och det var nära att det blev smakportion a la sockerchock.

Efter lunchen blev det en spontanklippning för min fina tvååring – en spontanklippning som vi haft planer på väldigt länge. Första frisörbesöket gick sådär och även resultatet blev sådär  en klassisk och ganska stillös snaggning. Andra frisörbesöket fick vi avbryta innan det ens börjat och gå hem. Och däremellan har vi tvångsklippt hemma i badrummet. Men idag gick det strålande! Med andra ord det gick. Klart det var jobbigt, hårigt och kligt men vi klarade det – med Aladdin på paddan och mycket pepp. Hade en inspirationsbild med mig, värsta coola kiddon och tjejen som klippte var jätteduktig. Min lilla fina kille!

Leksaksaffär som belöning efter det och där valdes det Fungus Amungus som det lekts mycket med sedan vi kom hem. Även ett paraply – dagen till ära, ”woow” var hans kommentar angående att få ett eget sådant. Efter en fika och handling åkte vi hem till oss, lagade middag och firade morfar som fyllt år.

Har förresten gjort en hel del research på joggingvagnar sedan igår eftermiddag. Verkar finnas en hel del man ska undvika och det är ju skönt att läsa om dem innan man har slagit till på någon sådan. Annars finns det mängder av olika varianter – cykel/jogging-vagnar och så vidare. Men nu tror jag att jag har bestämt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s