Fikadejt och joggingvagnstankar

IMG_9713.jpg

Alltså skönaste dagen! På morgonen var det regnigt och grått. Hade packat väskan för att gå till gymmet efter lämning, men så blev det inte idag. Istället blev det en fikadejt med Nelia och lilla söta Julia, som mynnade ut även i lunchdejt och promenad. Ja, för efter lunch lyste solen och det var underbart vårväder. Semlis verkade lite sådär småtrött hela eftermiddagen, trots trevligt sällskap. Ända tills vi hämtade hem storebror. Efter hämtning har ögonen glittrat och lyst konstant, bus och lek. Vi gick till lekparken, drack kaffe och åt bulle i solen och lekte. Imorgon får vi nog ta och köpa en vårjacka till lillan.

Sol, kaffe, god mat, träningssug. Alltså energin jag känt under eftermiddagen! Typiskt sådant tillfälle då jag skulle kunna persat femman eller sprungit ett distanspass och det skulle gått hur lätt som helst. Tänkte göra ett försök att köra en liten joggingrunda innan hämtning, men vagnen, men den vagnen tillåter inte det. Nu när pappan kommer hem skulle jag kunna sticka ut på en runda, men den här tiden. Nä, nu vill jag laga en god middag, smälta maten, börja varva ned, vara med mina barn, nattning och efter det är det en omöjlighet att träna. Då är det soffchili som gäller, helst en bra serie.Börjar bli bra sugen på en joggingvagn ändå, såhär fina dagar. Som sagt, jag är ingen kvällsmänniska men gillar aktiva dagar. Frågan är bara vilken prisklass man ska lägga sig på. En begagnad kan nog vara bra. Någon som har tips på märke och modell?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s