Vårdag på Djurgården

2016411527262112_sbigSkärmavbild 2016-04-18 kl. 08.27.172016411527265233_sbigSkärmavbild 2016-04-18 kl. 08.27.03

Efter det vanliga morgonstöket och en stor och god frukost begav vi oss ut. Hoppade på en buss och åkte till Djurgården och mina gamla hemtrakter. Finns inget underbarare ställe i Stockholm! Gick lilla Djurgårdsvarvet, fem kilometer och hade mysigt på vägen – kollade på fåglar och vårtecken. Tänk där sprang man typ varje dag förr, innan jag träffade pappan till de här små underbara liven och flyttade med till Asien. Men hur tänkte jag? Alltså inte när jag flyttade med till Asien utan när vi åkte iväg med vagnen inställd på singelläge – att det är så mycket smidigare och att Oli älskar att åka bräda. Men det var smått slitigt att dra den runt på grusvägen och lät så högt att vi gick miste om fågelkvittren. Och sedan somnade han ståendes, men bara en kort stund – lagom till att vi mötte upp Sofia och lille Måns. Gick till mysiga Blå Porten och satt ute på deras innegård i solen och åt lunch. På vägen hem fick storebror äntligen sova i vagnen och semlan körde skratt- och bankfest på bussen hem.

Dagens vårtecken: blommor och geting (sommar?).
Dagens härliga: Skön vårpromenad, gott kaffe och trevligt sällskap på uteservering.
Dagens mammamiss: Vårsolen var underbar och stark. Hoppas att semlans kinder är rosa av vinden. Solskydd nästa gång!

Komma hem till fredag eftermiddag efter en dag i solen, hur skönt som helst. Trevlig fredag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s