Smoothie bowl och onlineträning

2016330132697191_sbig.jpg20163301326105323_sbig.jpg

Frusen mango, banan, havreyoghurt, lite kokos, mandelsmör och nötter. Imorse gjorde en sådan där tjusig och trendig smoothie bowl till frukost.

Och så kom jag på varför jag inte är särskilt förtjust i smoothies. Det smakar inte illa – sött och gott, men inget jag njuter av och finns annat som är väldigt mycket godare. Att äta mangon, bären och bananen som den är istället för att mixa ihop det till exempel. Det smakar helt enkelt smakportioner – barnmat!

Oli älskade det dock och slevade i sig en och en halv portion.

Mitt i blöjstöket lyckades jag få till ett online träningspass. Syskonen snurrade runt i babygummit och jag körde det här intervall-styrkepasset på SATS Online.

Så var klockan tio, solen strålade och vi var redo att bege oss ut i lekparken. Fick sällskap av Micke och Milo och sedan blev det utelunch i centrumet, räksallad och lasagne. Storebror däckade skönt på det och jag njuter fortfarande av min kaffe-på-maten-take away som fortfarande är varm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s