Selmis och mamma kvällsstörar

2016329213582380_sbig.jpg2016329213589562_sbig.jpg

Fler småbarnsfamiljer som drabbats av sommartids-jetlag? En ynka timme kan ställa till det nog så mycket, men underbart är det. Att det fortfarande är ljust när man äter middag och det inte känns som dagen är slut klockan fyra.

Selmis har haft kanonfina rutiner senaste månaderna och somnat så fort jag lagt ner henne på sängen och klappat henne på pannan ett par gånger sådär vid 19.30. Men nu har även hon vänt på dygnet och det aningen mer än brorsan. Febercka, långa bilresor och påskfirandet har satt sina spår. Vid 18.30 är hon så trött så det går inte att hålla henne vaken, men då är det ändå för tidigt för att somna för natten. Resultat: Full rulle i soffan just nu. Glädjetjut och leker med storebrors flygplan. Vi tjejer har nyss bakat också. Spontanbak såhär på kvällskvisten. Tigermuffins blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s