Skärtorsdagen

20163212129528131211084_sbig.jpg

God förmiddag och glad påsk! Ja, för nu är det väl officiellt påsk? Första luckan öppnad i vår söta påskkalender. Blev sådär med sömn inatt – fyra i en dubbelsäng av det mindre slaget, men som tur är pigga och glada ändå. Så mysigt att vara på plats och med långhelg! Farmor jobbar och kusinerna kommer ikväll så vi har familjemys på egen hand här hemma. Vi har ätit frukost, Oli har fått sitt påskägg med Plus Plus som har blev superglad för – äntligen eget Plus Plus! Mamman har nyss joggat, enligt nedan, och efter det har vi badat badkar. Nu ska vi snart åka hem till farfar och gammelfarmor, som Oli inte ens kommer ihåg att han träffat – som Gammel-Maja i Pelle Svanslös tror han, på lunch. Glad skärtorsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s