Café chokladboll, jobbet och snöslask

2016322172465210_sbig20163221653592580_sbig20163221653595241_sbig20163221654403520_sbig

Efter lämning på dagis (blev såklart nya brädan dit!) promenerade jag och selmis i någon slags mars-snöstorm (huaaaa) till mitt jobb. Ett par timmar och god utelunch med kollegorna, sedan var det dags att ta bussen hem. Men vi missade den precis, kom en ny om en kvart och selmis blev plötsligt akut hungrig.

Café Chokladbollen På St Eriksgatan blev räddningen. Spontanfika med min lilla tjej. Var plötsligt väldigt mysigt att missa bussen. Och ni kan ju gissa vad de hade i montern. Just det, 15 olika sorters chokladbollar. Stora som tennisbollar! Drack gott kaffe, ammade och läste om det fruktansvärda som hänt i Bryssel idag. Vidrigt! Varför? Kan inte alla bara vara snälla mot varandra?

Vi kunde i alla fall inte lämna chokladbollsmecka utan att köpa ett par bollar. Och på grund av vår lilla shopping missade vi även den bussen med tio sekunder. Chokladbollar = mer promenad, fyndigt! Var ändå en bit på väg så det fick bli promenad hem också och därmed typ milen i benen.  Sedan var det väldigt skönt att hämta Oli, komma hem till värmen och bygga pussel. Världens finaste påskpyssel-kyckling hade han dessutom med sig hem. Påsklov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s