Ståbräda till vagnen

20163212114576140_sbig.jpg

Ni kanske kommer ihåg att vi var i och kvalet över om vi skulle köpa en dubbelvagn när semlan skulle komma. Storebror var 22 månader när hon tittade ut. Med facit i hand kan jag säga att om vi inte hade gjort det hade vi i princip suttit hemma ända till nu. Välanvänd är bara förnamnet. Men nu, två år och fyra månader och i takt med det ökade ordförrådet har även kilometrarna i benen ökat. Senaste veckorna har vi då och då, för första gångerna, haft Donkeyn på singelläge. Gått till och från dagis, till mataffären och så vidare. Och idag – taddaaaaa – gick vi och köpte en ståbräda. Stora killen! Invigde den framåt kvällen och den rullar strålande. Semlan blev dessutom överlycklig som kunde åka vagn med ögonkontakt med brorsan. Oj vad de busar och skojar med varandra nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s