Gosselmis, joggsug och mjölk

2016317116518171211084_sbig.jpg2016317116274891211084_sbig.jpg

Ännu en underbar vårdag. Nu blir det bara varmare och varmare! Tittar på snygga vårjackor, men snart kommer man nog gå i bara tröja. Vi har nyss varit ute och gått långpromenad. Huvudet är mycket bättre, men det känns fortfarande så avvaktar med träning. Börjar förresten bli mer sugen på en joggingvagn än på gymmet nu. Fler?

Verkar som att selmis är piggare och feberfri idag. Hurra, hoppas det håller i sig! När jag nattade henne igår var hon till skillnad från annars inte trött. Febern och oregelbundna sovtider hade väl satt sina spår. Erbjöd bröstet men hon ville inte ha. Nej, den här lilla tjejen äter sista gången vid sådär halv sju och efter det vill hon absolut inte ha mer mjölk. Kom ännu en gång att tänka på hur olik sin storebror hon är. Då var kvällarna ett ständigt amningsmararathon och han kunde inte somna utan amning.

Semlis har som tur är haft matlust de dagar hon haft feber, men hon har inte ätit lika mycket som vanligt. Resulterade i att jag fick pumpa igår kväll. Har inte gjort det sedan de allra första veckorna. Inte haft något behov av det den här gången. Men wow! Så mycket mjölk man har såhär efter fem månader – utan att man tänker på det. Fyllde en hel flaska på bara ett par minuter. Visst är kvinnokroppen imponerande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s