Vårdag

20163161612325066_sbig.jpg20163161612332408_sbig.jpg

Förutom vaggincidenten, någon utspilld kaffe (lyckades till och med fånga det på bild, se ovan☕️👍), ett krossat iPhone-glas (åkte ur fickan ner i backen när Oli red ponny på min rygg) och att inte mammasinnena riktigt räckt till när en varit otröstlig samtidigt som en lite väl busig, har det varit en riktig toppendag. Varmaste vårdagen hittills och utomhuslunch i tröja-premiär☀️

Selmis var bättre under dagen och tänkte att lite frisk luft inte skadade. Gick bra så länge hon sov, men sedan fick vi skynda hem. Hon var inte sugen på att ligga i vagnen och det syntes hur glad hon blev när vi kom hem. Efter alvedonen gått ut såg jag att hon hade 38,5 igen. Stockars liten. Efter en ny alvedon somnade hon i min famn. Imorgon får vi hemma och mysa igen vi tjejer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s