Första tänderna

”Dä ä utvecklingsfash” härmade Oli vid frukosten och pekade på semlis. Semlis då, vad hände? Undrade vi. Senaste veckan har varit heltokig och intensiv. Inte velat sova på kvällen. Sovit sämre på dagen. Plötsligt varit ganska vild. Och dålig i magen.

Jag som tycker att jag ständigt kollar, hur har jag kunnat missa? Efter avslutad amning nu på eftermiddagen kände jag en bekant känsla. Något som inte skulle vara där och något som gjorde snudd på lite ont. Inte bara en utan TVÅ TÄNDER PÅ VÄG UPP! Två dagar innan halvårsdagen. Stor tjej semlis. Värt att firas!2016331163924701_sbig20163311640437410_sbig

Den här bilden från påskhelgen säger väl allt. Tokiga vi och stackars semlan, att vi inte förstod vad du gick igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s