Hjärnskakning och influensa

Jag gick in i en vägg. Eller hur! Nej, men jag fick en åttaarmad järnljusstake i huvudet. Vilken dag! Inte riktigt som planerat.

Igår kväll när jag plockade på golvet i vår hallgarderob/förråd rasade en järnljusstake från Ikea Sthlm, hade en trekilosvikt bredvid och den var av samma tyngde – från högsta hyllan ner i tinningen på mig. Med en faslig kraft. Trodde först att jag dog. Hade ont i huvudet hela kvällen och imorse när jag vaknade och gick upp i köket fick jag skynda mig tillbaka till sängen igen. Hela golvet gungade, var illamående och yr. Ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle åka till akuten där de gjorde tester och konstaterade hjärnskakning.

Var som tur var klar till nästa amningstillfälle – har inte ens någon flaska åt henne än! De kom och hämtade mig igen och det fick bli en kaffe och amning på Mc Donalds på vägen hem. Men semlan var fortfarande ovanligt ledsen. Och kändes jättevarm. Tog febern så fort vi kom hem och den lyste rött, 38,8 grader som snabbt blev 39,5. Selmis första feber. Tycker så synd om henne!

20163141547979321211084_sbig.jpg

Boven i dramat. Nästan lite komiskt med tanke på hur mycket småttingar slår sig och så är det mamman som åker på hjärnskaknings-smällen i hallgarderoben.

Snälla mamma-mormor kom hit och har nyss tagit ut storebror i lekparken. Nu kollar vi Laban. Och krya på en annan i familjen som ligger på Karolinska. Hoppas ni andra har en bättre måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s