Påskpyssel

2016381648206800_sbig2016381648208831_sbig2016381648211962_sbig.jpg

Någon med gröna fingrar som vet om man ska trycka ner fröna mer eller kommer det att komma upp gräs nu?

Inatt sov storebror inne på sitt rum igen och äntligen fick mamman några timmars sömn i sträck. Är fortfarande tok-dunderförkyld, men allmäntillståndet är något bättre än igår. Väldigt skönt väder ute och bättre ska det bli. Upp mot sju grader senare i veckan såg jag. Våren är på väg.

Storebror fick förresten ragg i lekparken idag. En söt 3,5 åring med långt blont hår. De satt inne i en båt tillsammans hur länge som helst och jag tjuvlyssnade titt som tätt. Första gången sjöng han ”postbilen är stor, köpa glass slick slick” (blandar ihop två dagislåtar) med hög röst och hon tittade på. Andra gången hörde jag att hon sa att han och hans djur – Lejon och Rainbow Dash (ponnyn) fick följa med henne hem. Haha! Så blev det inte. Istället gick vi och handlade.2016381649226960_sbig.jpg

Lite girl power också, Internationella kvinnodagen till ära.

Nu blir det nässpray, alvedon och gå hem till kusinfamiljen på middag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s