Testing testing

Skärmavbild 2016-04-04 kl. 16.10.08.png

Vad hände?! Jo åkte till gymmet utan träningsplan, veckans styrka var redan avverkad. Kände mig stark! Så jag gick upp på löpbandet (!!!) och joggade 15 min på 10 km/h. Utan att egentligen tänka efter. Och det kändes toppen! Inte ens det minsta jobbigt, var inte ens andfådd. Pigga ben, jättepigga! Fattas bara, herregud har ju inte sprungit sedan i juni:) Hade kunnat fortsatt milen! Glädjeruset! Så slog det mig. Hjälp! Vad gör jag? Sluta genast och se hur ”efter-förlossnings-framfallskänslan” svarar, bättre att ta det sakta och lyssna på vad gyn sa. Hoppade över till crosstrainern istället. Men faktum är att den där lätta jongen nästan kändes mer skonsam än vad det gör att dra 40 kilo vagn på backiga gångvägar! Och löpband kändes bättre än asfalt. Fortsättning följer… Men det kändes i alla fall bra, jäkligt bra. Jag har sprungit!

Nu: Egentid och mys med gosigaste tjejen. Senare: Middagsbesök av kusinfamiljerna och farfar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s