Gym + tjejmys

 

Skärmavbild 2016-04-04 kl. 15.37.55.pngGråvit himmel med regnet hängande i luften. Promenad på gråbrun mark till gymmet. Och så massa färg och energi! Armar – biceps, triceps och mage. Följt av dusch och tjejmys, butiker och gott kaffe i MoS. No kaos! Och alltså denna lilla tjej, första bebismånaderna bara flög förbi men nu har vi lärt känna varandra på riktigt, BFF’s. Dessutom utvilad mamma, igen. Vet inte om det beroende på den extremt livade tisdagsnatten, men hela familjen sov som stockar. Själv däckade jag 21.30 och vaknade utvilad 06.10! Glad torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s