Underbar dag och lite badkaos

2016311859585410_sbig.jpg2016311859587591_sbig.jpg

Långpromenad – sammanlagda, 12 kilometer i benen, lunchdejt i Signalfabriken med en annan nybliven mamma, god lunch och solsken. Hämtning från dagis, slängde ihop egna raw-chokladbollar, fika, sång och dans.

Lugn och sådär harmoniskt perfekt dag. Tills det var dags för bad… Dagens kaos moment.

Det började med baljbad för storebror. Mysigt och kul. Tänkte att selmis också skulle bara och precis när jag sänkte ner henne i vattnet hörde jag ”mamma, tiiiitta ha haaaa”. Storebror tog då sitt andra bad i toastolen. Fråga mig inte hur hela han, 95 cm 16 kilo, fick plats, de kan vara som ormar de där tvååringarna. En till dusch och en rejäl golvkissning på det. Slutade med att oliven lekte med sina Babblare med semlan och det plötsligt såg ut som att semlan hade rester av bajs/duschavlagring i hela hennes nytvättade lilla hår.​ Jag utbrast ”vad är det?!” (säkert i falsett, minneslucka), varpå han svarade ”bajs mamma, bajs” (för en tvååring är dock det mesta brunt bajs). Men även storebror var lite smått chockad och såg senare bajs i syne på lägenhetens allra renaste ytor. Vi tog igen oss på sängen med amning och Nalle Puh.

En ugnsomelett med ost och skinka senare är det ett minne blott. Soffmys och dags för kvällsdosen av ingefära/citron/honung. Och jag har bara vykortsminnena kvar från den här dagen. Hoppas på sol även imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s